Pri naročilu nad 80 € je dostava brezplačna.
Search
Close this search box.

Unikatni keramični obeski za praznično razveseljevanje

Prazniki so čas, ko iščemo posebne načine, kako izraziti svojo naklonjenost in hvaležnost do svojih sodelavcev, prijateljev, strank in poslovnih partnerjev. Iščemo darila, ki bodo izražala našo hvaležnost in spoštovanje ter hkrati dodala nekaj čarobnosti v njihova življenja. V ta namen ti tokrat predstavljam moje unikatne keramične obeske.

Obdarovanje je umetnost, in včasih se že v drobnih stvareh skriva priložnost za ustvarjanje nepozabnih trenutkov. Ena izmed teh stvari je lahko obesek – majhen, a čaroben dodatek, ki lahko dvigne praznična darila na višjo raven.


Tako kot vse moje keramične stvaritve, so tudi obeski izdelani z ljubeznijo in povsem ročno, kar jim daje poseben čar in toplino. Izbiraš lahko med prazničnimi obeski v obliki ptička, hišice, medvedka, božička, zvezdice, smreke ali angelčka – vsak od njih bo razveselil in razkril tvojo pozornost do bližnjih.

Najboljši del je, da so moji obeski cenovno zelo dostopni, kar pomeni, da lahko obdaruješ vse svoje sodelavce, ne da bi občutila finančno breme. To je lepa priložnost, da svojim sodelavcem in prijateljem pokažeš, kako ceniš njihovo podporo in prijateljstvo.

Keramični obesek lahko podariš tako, da ga enostavno zapakiraš v prozorno vrečko iz celofana, nato pa dodaš pentljico, in darilo je pripravljeno. Malenkosti, kot so trakci, perlice, storži ali smrekova vejica pa dodajo piko na i, ki vsem razkrije tvojo pozornost in skrbnost.


Poleg tega pa keramične obeske lahko uporabiš tudi za izvirno praznično dekoracijo. Z njimi lahko obogatiš venčke, ki krasijo vrata, ali pa jih kombiniraš z drugimi dekorativnimi elementi, da ustvariš čudovito in unikatno okrasitev svojega doma.

Keramični obeski se odlično znajdejo tudi na lepo pogrnjeni praznični mizi. Vsak gost lahko najde svoj unikatni obesek na svojem krožniku, kar bo zagotovo presenetilo in razveselilo vsakega obiskovalca. To je način, kako ustvariti nepozaben praznični občutek in pričarati posebne trenutke.

Prazniki so čas daril, in z unikatnimi keramičnimi obeski boš to tradicijo še okrepila.


Zadnji prispevki

Ptiček

Gregorjevo – ko se ptički ženijo

Čeprav je valentinovo, praznik zaljubljencev, danes bolj znano, Slovenci praznujemo svojo lastno različico – Gregorjevo. Naši predniki so 12. marca opazovali nebo, prepričani, da se ptički ravno na ta dan ženijo.

Hišice, ki nosijo sporočila

Domačnost, udobje in občutek pripadnosti so temelji, na katerih gradimo svoje življenje. Včasih so najmanjši dodatki tisti, ki prinesejo največ topline v naš dom. Prihajajo v obliki keramičnih hišic z izpisanimi pregovori, ki na subtilen način odsevajo srčnost slovenskega doma.

Scroll to Top