Pri naročilu nad 80 € je dostava brezplačna.
Search
Close this search box.

Moja zgodba

Odkar pomnim, sem gojila strast do ustvarjanja. Že kot majhna deklica sem imela nemirne prste, ki so si želeli raziskovati različne ustvarjalne tehnike. Slikanje na svilo in steklo, kaligrafija, oblikovanje z Fimo maso in izdelava unikatnih voščilnic so zapolnjevali skoraj vsak trenutek mojega prostega časa. Vedno pa sem občudovala ljudi, ki so se z ustvarjanjem lahko preživljali. Nekaj takega sem si želela tudi zase.

Potem pa se je nekaj let nazaj v mojem življenju pojavila glina, in takoj sem bila zasvojena. Zaljubila sem se v oblikovanje z gline in vedela sem, da je to prava pot zame. Zapustila sem svojo dosedanjo službo, kupila sem peč za žganje gline in se odločila, da sledim svojemu srcu.

Od takrat dalje sem se posvetila predvsem oblikovanju dekorativnih predmetov in unikatnih daril iz rdeče gline.

Vsak izdelek, ki ga oblikujem, nosi v sebi del mene. In upam, da vsak izdelek, ki ga delim s svetom, prinese kanček lepote in veselja v življenje tistih, ki ga prejmejo. Tako sem končno našla svoje mesto v svetu ustvarjanja, kjer lahko sledim svojim sanjam in ustvarjam nekaj, kar ima resničen pomen.

Hvaležna sem, da sem imela pogum, da sem sledila svojim strastem, in da lahko zdaj delim svoje unikatne stvaritve z vami. Hvala, ker ste del te poti z mano.

Vsak moj izdelek oblikujem popolnoma ročno, večinoma iz valjanih plošč gline. Ko v moji domišljiji vzklije zamisel za nov izdelek, navadno najprej ustvarim šablono iz kartona. 

To postavim na razvaljano glino in natančno izrežem vsak posamezen kos. Združim robove in oblikujem osnovno obliko. 

Nato pride na vrsto dodajanje drobnih aplikacij, kot so rožice, ptički, mucki in drugi čarobni detajli. Vsak element je kot pika na i, ki prinaša življenje v vsak izdelek.

Ker mi je všeč starinski videz, po prvem žganju vsak kos patiniram z temno barvo za keramiko. To ustvari čudovit občutek nostalgične topline. Z dodatkom barvnih glazur pa dodam poudarke, ki omogočajo, da vsak izdelek postane umetniška mojstrovina.

Na ta način nastajajo moje pravljične lanternice, hišice, ki nosijo sporočila, skrivnostne sove, kokoške, dišeči izparilniki, zaščitni angelčki in čudovite posodice za rože… Vsak izdelek je unikaten in pripoveduje svojo zgodbo.

Vsak izdelek je unikaten in pripoveduje svojo zgodbo.

Poleg tega, da so moji izdelki lep okras za vaš dom, so tudi priložnost za izjemno darilo, ki ga ne boste našli nikjer drugje. 

Svoje najdražje lahko presenetite z posebnim, ročno oblikovanim darilom, napolnjenim z ljubeznijo. To je dragocena priložnost, da jim poveste, kako jih cenite.

V spletni trgovini boste našli veliko izbiro posameznih unikatnih kosov, primernih za darilo.

Vsak izdelek je narejen z mislijo na to, da razveseli prejemnika in prinese radost v njegov dom. Lahko pa si ogledate tudi že pripravljene darilne pakete, sestavljene iz skrbno izbranih izdelkov, ki se čudovito ujemajo med seboj.

Scroll to Top