Pri naročilu nad 80 € je dostava brezplačna.
Search
Close this search box.

Politika zasebnosti

Varovanje osebnih podatkov in zasebnost

Spletna trgovina Keramika Melinda se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Trgovina bo osebne podatke uporabila izključno za potrebe pravilnega izvajanja svojih storitev in ostalo potrebno komunikacijo.

Spletna trgovina Keramika Melinda vaših podatkov ne bo nikoli posredoval v druge namene ali tretji osebi, razen, ko je to potrebno za izvedbo naročila. Vaši osebni podatki ne bodo nikoli uporabljeni, če se ne strinjate z načinom uporabe.

Spletna trgovina ob registraciji trajno hrani vnešene podatke in vse spremembe, ki jih uporabnik naknadno opravi sam, v ustrezno varovanem in zaščitenem sistemu. Uporabnikom je preko uporabniškega računa na voljo vpogled v podatke, ki jih hranimo. Uporabnik z izvedeno registracijo dovoljuje zbiranje in uporabo osebnih podatkov, ki jih vnese ob registraciji. Podatke, ki jih boste posredovali zbiramo izključno za interne potrebe in potrebe izvedbe plačila.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno protivirusno zaščito svojega računalnika.

Scroll to Top