Pri naročilu nad 80 € je dostava brezplačna.
Search
Close this search box.

Pogoji poslovanja

Splošni pogoji

Keramika Melinda je spletna trgovina s katero upravlja podjetje Unikatna keramika Melinda, Martina Križaj s.p., v nadaljevanju. Svetujemo vam, da pred uporabo spletne trgovine pazljivo preberete spodaj navedene pogoje poslovanja. Z uporabo spletnega mesta izrazite svoje strinjanje z navedenimi pogoji. Trgovina Keramika Melinda si pridržuje pravico do spremembe pogojev na spletnem mestu keramika-melinda.com kadarkoli in brez vnaprejšnjega obvestila. Vse spremembe so za kupce zavezujoče, zato priporočamo, da pogoje poslovanja redno preverjate.

Splošno

Pogoji poslovanja spletne trgovine so sestavljeni v skladu z zakoni RS, ki opredeljujejo trgovsko dejavnost (Obligacijski zakonik – OZ-1, Zakon o varstvu potrošnikov – ZVPot in Zakon o varstvu potrošnikov pred nepoštenimi poslovnimi praksami – ZVPNPP) ter s priporočili GZS in mednarodnimi kodeksi e-poslovanja.

Delovni čas spletne trgovine je 24 ur na dan in 7 dni v tednu. Spletna trgovina Keramika Melinda posluje in sklepa pogodbe v slovenskem jeziku.

Cene in veljavnost ponudbe

Vse cene v spletni trgovini so navedene v evrih in vsebujejo DDV.

Kupoprodajna pogodba med spletno trgovino in kupcem je sklenjena v trenutku, ko spletna trgovina potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o potrditvi naročila). Od tega trenutka so cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za trgovino kot za kupca.

Kljub skrbi, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo spletna trgovina Keramika Melinda omogočila odstop od nakupa, hkrati pa bo kupcu ponudila rešitev, ki bo v obojestransko zadovoljstvo.

Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Ponudba blaga, ki je objavljena v spletni trgovini velja do objave preklica ponudbe oz. do odprodaje zalog.

Postopek obveščanja o nakupu

1. Vaše naročilo v spletni trgovini

Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. Keramika Melinda naročilo pregleda, preveri dobavljivost naročenih artiklov in naročilo potrdi ali z razlogom zavrne.

2. Naročilo je poslano / Naročilo je pripravljeno za prevzem

Spletna trgovina v dogovorjenem roku artikel pripravi, odpošlje oziroma pripravi za osebni prevzem, in o tem po elektronski pošti obvesti kupca.

V primeru, da se kupec pravočasno odloči za preklic naročila, mora prodajalca o tem nemudoma obvestiti na info@keramika-melinda.com ali na št. 041 386 861. Če se zgodi, da je naročilo že odpremljeno, pošiljko kupec zavrne dostavni službi.

Nakup za pravne osebe

Pred oddajo naročila v komentar vpišite podatke podjetja (Ime, sedež, davčno številko).

Načini plačila

  • z gotovino ob osebnem prevzemu
  • s plačilnimi karticami v spletni trgovini
  • Paypal
  • bančno nakazilo

Izdaja računa

Keramika Melinda ob dostavi naročenih artiklov kupcu priloži tudi račun.
Na računu sta razčlenjena cena in vsi stroški v zvezi z nakupom.
Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov na izdanih računih. Kasnejših reklamacij ne upoštevamo.

Scroll to Top